In the media

This section is in Dutch since most of the media-attention I got was in Dutch.

Gelukkig krijgt een eco-positieve levensstijl steeds meer aandacht, we gaan de goede kant op! Ik word af en toe voor interviews of andere leuke media-initiatieven gevraagd om erover te vertellen, hieronder zal ik ze één voor een laten zien en erover vertellen op deze ‘in-de-media’-pagina.

September 2018

Ik werd door een student journalistiek gevraagd voor een interview. Via de volgende link kan je het stuk en de video bekijken:

https://younews.hu.nl/1819-redactie5/1250/strijd-tegen-pplastic-zijn-we-aan-de-winnende-hand/

In deze maand werd er ook een stukje over mij geschreven in een lokale krant, de Huis-Aan-Huis in Enschede. Hieronder een foto van het gehele artikel, het ging vooral over de verpakkingsvrije webshop die ik heb opgestart in mei, genaamd Loose.

In the Media

Ook werd ik deze maand uitgenodigd om te komen spreken over mijn bedrijf Loose en mijn levensstijl op het kick-off event van het Plasticdieet georganiseerd door Opgemärkt in The Green House in Utrecht. Ik heb hier geen video of fragment van helaas (ik heb het toen wel live uitgezonden op Instagram), maar wel een hele gave foto!

FB_IMG_1536174013309

Oktober 2018

Een student van de opleiding Mediaredactie benaderde voor een het opnemen van een video over mijn afvalvrije levensstijl. Hier is de link naar video op mijn Facebookpagina:

https://www.facebook.com/whenateengoesgreen/videos/1997543486933599/UzpfSTEwMDAwNDE0NjE5NDA5NzoxNTc4MjM1NDYyMzI0NjQ1/

Februari 2019

In februari stond ik in de Tubantia (tevens een lokale krant) met Loose en mijn afvalvrije levensstijl. Hieronder een foto van het artikel. Daarnaast stond er een video op de website van de Tubantia, te vinden via de volgende link:

https://www.tubantia.nl/enschede/romee-20-uit-enschede-verkoopt-haar-rijst-noten-en-pasta-zonder-verpakking~ac7c3b03/

Krantenartikel

Dit artikel met daarbij een geluidsfragment en de video werd tevens op de website van 1Twente en het AD gedeeld. Die vind ik stiekem wel het allerleukste, door het uitgebreide geluidsfragment aan het eind van het artikel van zo’n 9 minuten. Deze is te vinden via de volgende link:

http://enschede.1twente.nl/video-%7c-romee-20-uit-enschede-verkoopt-haar-rijst-noten-en-pasta-zonder-verpakking/content/item?1120206

2021

www.whenateengoesgreen.com is voor het eerst vernoemd in een e-book (voor zover ik weet dan!)! Wauw, dit is echt een enorme eer! Mijn blog staat in het e-book ‘Instructions for a teenage armageddon: 30+ kick-ass women on how to take over the world’ by Rosie Day. Ik voel me zo enorm vereerd!

Augustus 2021

Op 18 augustus 2021 verscheen er een gastblog van mij op de website van Charlotte, op www.cherrycharlie.nl. Ik schreef een blog over duurzame kleding, een post over wat ik zoal draag in een week.

https://www.cherrycharlie.nl/fashionable-duurzame-kleding/

Oktober 2021

Op 14 oktober 2021 verscheen er een gastblog van mij op de website van ZonnepanelenDelen. Het platform benaderde mij nadat ik een blogpost over het platform had geschreven. Het artikel gaat over investeren in zonnepanelen op een laagdrempelige manier.

https://blog.zonnepanelendelen.nl/2021/10/zonnedelers-aan-het-woord-romee/

Yours sincerely,
Romee