In the media

This section is in Dutch since all the media-attention I got was in Dutch.

Gelukkig krijgt een duurzame levensstijl steeds meer aandacht, we gaan de goede kant op! Ik word af en toe voor interviews of andere leuke media-initiatieven gevraagd om erover te vertellen, hieronder zal ik ze één voor een laten zien en uitleggen.

September 2018
Ik werd door een student journalistiek gevraagd voor een interview. Via de volgende link kan je het stuk en de video bekijken:

https://younews.hu.nl/1819-redactie5/1250/strijd-tegen-pplastic-zijn-we-aan-de-winnende-hand/

In deze maand werd er ook een stukje over mij geschreven in een lokale krant, de Huis-Aan-Huis in Enschede. Hieronder een foto van het gehele artikel, het ging vooral over de verpakkingsvrije webshop die ik heb opgestart in mei, genaamd Loose.

IMG_20180916_190929_999

Ook werd ik deze maand uitgenodigd om te komen spreken over mijn bedrijf Loose en mijn levensstijl op het kick-off event van het Plasticdieet georganiseerd door Opgemärkt in The Green House in Utrecht. Ik heb hier geen video of fragment van helaas (ik heb het toen wel live uitgezonden op Instagram), maar wel een hele gave foto!

FB_IMG_1536174013309

Oktober 2018
Een student van de opleiding Mediaredactie benaderde voor een het opnemen van een video over mijn afvalvrije levensstijl. Hier is de link naar video op mijn Facebookpagina:

https://www.facebook.com/whenateengoesgreen/videos/1997543486933599/UzpfSTEwMDAwNDE0NjE5NDA5NzoxNTc4MjM1NDYyMzI0NjQ1/

Februari 2019
In februari stond ik in de Tubantia (tevens een lokale krant) met Loose en mijn afvalvrije levensstijl. Hieronder een foto van het artikel. Daarnaast stond er een video op de website van de Tubantia, te vinden via de volgende link:

https://www.tubantia.nl/enschede/romee-20-uit-enschede-verkoopt-haar-rijst-noten-en-pasta-zonder-verpakking~ac7c3b03/

Krantenartikel

Dit artikel met daarbij een geluidsfragment en de video werd tevens op de website van 1Twente en het AD gedeeld. Die vind ik stiekem wel het allerleukste, door het uitgebreide geluidsfragment aan het eind van het artikel van zo’n 9 minuten. Deze is te vinden via de volgende link:

http://enschede.1twente.nl/video-%7c-romee-20-uit-enschede-verkoopt-haar-rijst-noten-en-pasta-zonder-verpakking/content/item?1120206

November 2019

In November 2019 werd ik door een oud-student Journalistiek gevraagd voor een interview over mijn webshop Loose. Zij schreef dit voor een sollicitatie, maar uiteindelijk verscheen het artikel ook op haar eigen website. Je kan het artikel vinden via de volgende link:

https://annebiemans.wixsite.com/annebiem/post/romee-s-hart-ligt-bij-duurzaamheid-en-startte-daarom-haar-bedrijf-een-verpakkingsvrije-webshop

Yours sincerely,
Romee