Weekoverzicht #24: Een nieuw jaar!

Hi! Welkom bij mij laatste weekoverzicht van 2017 maar tegelijk ook het eerste van 2018! Natuurlijk vierde ik het nieuwe jaar, probeerde ik wederom nieuwe vegan producten en vierde ik mijn anniversary met mijn vriend! Lees je mee?Donderdag
Na een luie dag gisteren ging ik vandaag weer aan het werk van 7 tot 5. Daarna ging ik nog even het centrum in. Het was koopavond en ik had geen training. Ik had vorige week een oplader voor mijn telefoon gekocht, maar die bracht ik terug omdat mam er al een voor mij had gekocht voor kerst! Ook bracht ik een Nunchuck (een soort controller voor de Wii) terug naar de GameShop. Ik had er eentje tweedehands gekocht, voor mijn broertje voor kerst. Ik was erg blij dat ik een cadeau tweedehands had kunnen vinden, maar helaas deed hij het niet. Bij de GameShop heb ik een nieuwe gekregen. Goede service, maar jammer dat deze nieuw was. Ook kocht ik wat lekkere dingen voor de jaarwisseling bij de Albert Heijn. Onlangs kreeg ik een berichtje van mijn tante, ze hebben nu vegan Bapaobroodjes bij de Albert Heijn van de Vegetarische Slager! Dus ik heb er eentje gekocht en opgegeten! Een succes kan ik je zeggen. Het broodje was écht lekker. Het was al zó lang geleden dat ik voor het laatst bapao had gegeten, dus dit was goed.

bapao

Vrijdag
Vandaag was ik lekker vrij, maar de verkoudheid die ik had opgelopen woensdag was nu wel op z’n ergst. Ken je dat gevoel dat je constant moet niezen maar ook weer niet? Verschrikkelijk. Als iedereen om me heen ziek wordt, denk ik op een of andere domme manier dat ik niet aangestoken wordt. Anyhow, vandaag gingen mijn vriend en ik naar Natuurpark Lelystad! Lijken we nu opeens 50 jaar ouder? Ja. Is dat erg? Nope. We wilden eigenlijk naar de Oostvaardersplassen, maar het schijnt dat je daar niet zo veel ziet. Natuurpark Lelystad was een goede tweede keus. Maar helaas zat het weer ons echt tegen, met veel regen en natte sneeuw. Het was wel een mooi park, dus in de zomer gaan we waarschijnlijk nog wel een keertje terug. Die avond ging ik terug naar huis en stapte ik in bad. Ook al kost een bad veel water, soms mag het van mezelf (niet te vaak natuurlijk).

 

Zaterdag
Ik werkte wederom van 7 tot 5. Daarna had ik eigenlijk geen plannen, want zo top voelde ik me nog steeds niet #omaRomee. Wél keek ik gezellig met pap een film, The Fifth Wave. Goede film, ik zou hem wel 3,5/5 sterren geven denk ik. Het einde was wel héél open en er komen nog twee delen. Ik ben gek op filmseries. Die vind ik vaak beter dan ééndelige films. Ik keek de film op het Netflix account van mijn vriend, ghehe.

Zondag
Oudejaarsdag! En ik moest weer werken. Ik was wel redelijk vroeg weer vrij omdat het natuurlijk een feestdag is en de winkel niet de hele dag open is. Daarna ging ik naar familie tot een uur of 7. Daarna was ik bij mijn moeder tot 11 en daarna bij mijn vader. Sommige feestdagen zijn een beetje lastig te verdelen als je ouders gescheiden zijn, maar het lukt uiteindelijk altijd wel om een goede tijdsverdeling te maken haha. Ik heb dit jaar zelf géén vuurwerk afgestoken, nul. Vroeger vond ik dat altijd wel leuk, maar nu kijk ik liever. Ik ben nu ook meer van de vuurwerkshows dan van het zelf afsteken. Volgend jaar wil ik misschien wel naar een grote show gaan. De eindshow op Mysteryland met vuurwerk was ook zó gaaf, dus ik verwacht dat dit net zo iets is. Om middernacht ging ik naar zolder om daar naar het vuurwerk te kijken en dan zie je zo veel, prachtig. 2017 was voor mij écht een prachtig jaar. En omdat ik natuurlijk jong ben lijkt ieder jaar steeds mooier te worden en dus ook het beste van mijn o zo korte leven. Ik had in 2017 doelen voor mezelf gezet, maar voor 2018 heb ik besloten dat niet te doen. Ik wil dit jaar gewoon lekker doen waar ik zin in heb en géén doelen hebben, ik ben ten slotte 19, hè. Wel wil ik proberen wat meer naar concerten en dat soort dingen te gaan dit jaar, ik doe dat echt te weinig. Ik hoop dat jouw 2017 net zo mooi was als het mijne en dat 2018 nóg beter wordt. Proost!

Maandag
The day after. Ik ben anders dan andere jaren lekker thuis gebleven en dus netjes om 2:00 naar bed gegaan. Om 10:00 was ik dus ook weer wakker. Op de één of andere manier wordt er wel een beetje een stempel op je gedrukt als je 19 bent en niets speciaals gaat doen met de jaarwisseling. Ik ben een saaie oma, I guess. Maar dat vind ik prima. De meeste vrienden van mij zitten op dit moment in het buitenland voor skivakanties of stages, dus het was ook wel een beetje lastig. Er zou een ander vriendinnetje van me langskomen, maar naar omstandigheden lukte dat niet helemaal. 1 januari is ook mijn anniversary met mijn vriend, vandaag zijn we 2 jaar samen! Time flies when you’re having fun. Omdat het ook een beetje een gekke datum is, vieren we het vandaag niet echt. Het was voor mij vooral een lazy day haha. Ik keek eindelijk het hele seizoen van Are You The One af en ik keek een opgenomen concert van Adele terug. Heerlijk, even lekker luieren. Ik zat zelfs de halve dag in mijn piama #boef.

Dinsdag
Gisteren kwam er een stukje online over mijn nieuwe DIY tandpasta. Onlangs kocht ik ook een Humble Brush van bamboe. Ik ben overtuigd, dus mijn oude tandenborstel gaat helaas de deur uit (om gerecycled te worden, don’t worry!). Je kan hier lezen dat de oude tandenborstel die ik had van de Ekoplaza was. Het is een tandenborstel waarvoor je alleen een nieuw kopstuk hoeft te kopen en de steel dus kan hergebruiken. Toch doe ik de tandenborstel weg omdat ik liever een nieuwe van bamboe koop dan een oude hergebruik waarvoor ik weer nieuw plastic (de kop) moet kopen. Ook had ik vandaag een verjaardag bij familie en de avond begon de handbaltraining weer. Hard nodig na die feestdagen, dat snap je natuurlijk wel.

tandenborstel

Woensdag
Dit weekoverzicht eindigt helaas deze week wat eerder dan normaal. Ik schrijf dit op dinsdag omdat ik morgen (woensdag) wegga. Ik ga een nachtje weg met mijn vriend om onze anniversary te vieren. Op dit moment zit ik vast ergens in de trein haha! Volgende week meer 🙂

Liefs,
Romee

 

 

0 thoughts on “Weekoverzicht #24: Een nieuw jaar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *