Weekoverzicht #32: ‘nieuwe’ tweedehands kleding!

Hallo daar! Welkom bij mijn superblije weekoverzicht nummer 32, want het is vakantie! Afgelopen week ging ik naar de bioscoop, kocht ik ‘nieuwe’ tweedehands kleding en begon de vakantie! Lees je mee?
Donderdag
Vandaag begon school lekker laat, om 11:45. Dan kan ik uitslapen tot half 10, heerlijk. Uitslapen maakt mijn leven zo fijn haha. Eigenlijk moest ik tot 6 naar school, maar we waren al wat eerder klaar en gelukkig was ik om half 7 wel thuis. Daarna ging ik naar handbal training, lekker een potje ballen.

Vrijdag
Ik ben pas twee weken weer op school, dat weet ik wel. Maar morgen heb ik weer vakantie! Yes! De laatste schooldag is altijd zó fijn, lekker de uurtjes aftellen tot vrijheid. Eenmaal thuis lekker eten en in de avond sporten. Op vrijdagavond is het altijd zo lekker rustig in de sportschool. Mensen hebben vast andere dingen te doen op vrijdagavond Gelukkig, ik hou nooit zo van drukte in de sportschool.

Zaterdag
Het is al even geleden, maar vandaag werkte ik een halve dag in plaats van een hele! Van 7 tot 11 en nog een hele dag over! Daarna heb ik al mijn zomerkleding die ik niet meer wil verzameld en ben ik naar Vindiets gegaan. Dat is echt bij uitstek mijn favoriete tweedehands kledingwinkel in Enschede! Als ik oude kleding inleveren en de eigenaar ze verkoopt, krijg ik een percentage van het verkoopbedrag. En natuurlijk wil ik verantwoordelijk van mijn ongewenste kleding afkomen. Mocht ze het niet verkopen, dan gaat de kleding naar de kledingbank. Ik had nog wat kleding over die ze niet aannam, en dat gaat ook naar de kledingbak. Een hele tijd geleden schreef ik over het schandaal van de H&M. En sindsdien breng ik mijn oude kleding daar dus niet meer heen. Ik breng het liever naar een organisatie die wél om kleding (en mensenrechten trouwens) geeft. Wanneer ik kleding wegbreng ga ik natuurlijk zelf ook even kijken tussen de kleding die er al hangt. En wat heb ik mooi dingetjes gevonden vandaag! Een rokje, een jumpsuit en een oude haarclip. Ik ben dolgelukkig, en dat voor maar 23 euro. Ik heb al zo lang geen nieuwe kleding meer gekocht, en ik wil ook echt niet meer terug. Tweedehands vind ik altijd pareltjes die niemand anders heeft, I love it. Die avond deed ik de jumpsuit meteen aan naar mijn vrienden haha! We gingen bij iemand van onze vriendengroep pizza bestellen en daarna in zijn Hot Tub. Echt een topavond. Uiteraard had ik mijn eigen vegan pizza meegenomen. Als deze avond geen squadgoals zijn dan weet ik het ook niet meer! Om half 3 lag ik weer lekker slapen, want de stad gingen we helaas niet meer in.

Zondag
Uitslapen! Jaaa, fijn. Om 12:00 was ik wakker. Eigenlijk kon ik nog wel langer slapen maar dat leek me niet verstandig. Ken je dat gevoel? Heel veel nuttigs deed ik eigenlijk niet, behalve lekker bloggen. Meestal doe ik dat op zondag, als ik lekker de tijd heb. Handbal had ik vandaag ook niet, lekker een weekendje vrij. Als avondeten had ik krulfriet en een vegakroket. De kroket is echt een topper! Mam had het meegenomen van de Aldi. Het is vegan, biologisch en plasticvrij. Dan ben ik wel heel blij. Niet te vergeten: ik vond hem heel lekker! Maar goed, ik vind vleesvervangers al snel heel lekker. Na het eten ging ik door naar een vriendinnetje, we gaan naar de bioscoop! Naar de Maze Runner: The Death Cure, we gaan heel vaak naar filmseries. Dat zijn de beste films vind ik altijd. En ook deze film was echt gaaf! Uiteraard was mijn bezoekje plasticvrij, door mijn eigen drinkfles mee te nemen en popcorn in karton te bestellen.

Maandag
Vakantie! Ik werd wakker met een heerlijk gevoel, de hele week lekker vrij. Wat zal ik toch eens doen met al die tijd? Half 10 werd ik wakker. Even snel aankleden en ontbijten en hup! Naar de sportschool. Mezelf even lekker in het zweet werken tijdens een X-CORE training bij Basic-Fit. X-CORE betekend extreme core training en ik was totaal afgemat! Yes. Uiteindelijk ben ik meer voor een sport beoefenen, niet alleen naar de sportschool gaan. Het liefst zou ik weer hiphop gaan dansen, dat heb ik een tijdje geleden opgegeven. Maar aan een vaste sport zitten vaste sportdagen, en als ik een pasje bij Basic-Fit heb, kan ik gaan wanneer ik wil. Dus, voor nu is dat allemaal wat handiger. Na het sporten douchen en ook de douche schoonmaken, mijn klusje in huis. Even wat foto’s maken en het centrum in. De rest van de middag die nog over was heb ik lekker gespendeerd aan Harry Potter and The Halfblood Prince! Eindelijk volg ik de serie en kijk ik niet alles door elkaar. Daarna kwam Curvy Models op tv. Normaal ben ik niet zo van de modellenseries, maar aan deze show doet een oud klas- en teamgenoot mee, dus dan kijk ik zeker wel! En duimen natuurlijk haha.

Dinsdag
Omdat ik de hele week vrij ben, heb ik mooi wat extra tijd om centjes te verdienen. Vandaag werkte ik dus van 7 tot half 4. Op dinsdagochtend is het best rustig in de supermarkt dus het was een fijne dag. ‘S avonds had ik handbal training, koud! Na de training besloten we met z’n allen te gaan bowlen, dus dat was heel erg gezellig! Spontane tripjes zijn fijn.

Woensdag
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen tot 11:00. Daarna ben ik met pap boodschappen gaan doen en op dit moment zit ik op de bank dit weekoverzicht in te plannen. Zometeen ga ik met de trein naar Harderwijk, waar ik ben mijn vriend romantisch ga dineren bij Mama, Indiaas eten. Ik ben erg nieuwsgierig!

Liefs,
Romee

 

0 thoughts on “Weekoverzicht #32: ‘nieuwe’ tweedehands kleding!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *