Weekoverzicht #5

Joehoee, daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht!

Donderdag
Ik moest van 5 tot 9 werken dus dan is de rest van de dag altijd een beetje rommelig, ik kan namelijk net niet avondeten en ik hink een beetje tegen die 5 uur aan. Desondanks ging ik toch even het centrum in, omdat ik de dag ervoor mooie schoenen had gezien maar nog twijfelde. Vandaag twijfelde ik opnieuw, dus uiteindelijk heb ik ze maar niet gekocht. Moeders zegt altijd: bij twijfel niet doen. Ook keek ik nog wat afleveringen van The Walking Dead, ook hierbij loop ik schandalig achter, seizoen 4 dames en heren. Zal ik dan maar zeggen dat ik zo’n verschrikkelijk druk leven heb?

Vrijdag
Een vrije dag. Alweer. Lekker! Ik probeerde weer een lekkere productieve dag neer te zetten. Ik ging sporten en ging weer afval rapen met een vriendinnetje. Weer twee volle afvalzakken! Zeldzame vondst: een pantoffel! Ook probeerde ik vandaag mijn band te plakken, let op: probeerde. Uiteindelijk kon ik dus geen gaatje vinden en lag het gewoon aan het ventiel (gelukkig kon pap me helpen). Zonde van de tijd, maar nu weet ik in ieder geval weer hoe ik een band moet plakken (dat zakt altijd een beetje weg..)! Ook heb ik het hele huis stofgezogen. Toen ik daarna voldaan op de bank zat na een lekkere lunch, die bestond uit het overige deel van de vegetarische tonyn: deze keer was de verhouding tonyn:sla beter en dus werd de salade heerlijk!, kreeg ik een appje om te gaan eten met vrienden bij Blue Shakura. Daar zeg ik geen nee tegen, hoor. Sushi! Ik ontdekte een nieuwe heerlijke vegetarische sushi (het nummertje ben ik vergeten, sorry!) en heb me lekker propvol gegeten (alweer geen foto van het eten, ik ben nog steeds geen hipster, helaas).

afval 2.JPG

Zaterdag
Een hele werkdag voor mij, van 8 tot 5. Nu weet ik weer hoe het grote mensen leven ook alweer voelt. Daarna ging ik het vrouwenvoetbal kijken bij vrienden, dat was gezellig! Heel veel heb ik dus vandaag niet te vertellen, helaas. Wel is dit een mooi moment om iets totaal randoms waar ik een andere dag achter kwam te delen met jullie. Toen ik rondstruinde in de Ekoplaza (daar ben ik wel vaak te vinden #eetverslaafd) zag ik dat ze daar nu ook Lady Cups verkopen. Eerder schreef ik er hier een stukje over en toen raadde ik je aan hem te bestellen bij bol.com, maar nu kan je dus ook lekker naar de Ekoplaza fietsen. En nog een ander random feitje. Bij de Dille en Kamille doen ze tegenwoordig (kleine, maar toch) stickers op de zeepjes die ik daar altijd koop, helemaal zero waste is het dus niet meer. Als ik een ander plekje vind, laat ik het weten!

lady cup.JPG

Zondag
Ook vandaag werkte ik, het geld gaat binnenstromen straks hoor! Wel kon ik lekker uitslapen (tot 10:00), want dat doe ik op zondag. Na het werk deed ik niet zo veel meer. Ik schreef wat voor deze blog, soms heb ik van die ‘stemmingen’ en dan heb ik daar gewoon zin in. Ook maakte ik een to-do lijstje voor mezelf (volgens mij de eerste keer in mijn leven), want ik wilde nog zo veel doen dat mijn hoofd ontplofte.

Maandag
Tijd om te werken aan mijn to-do lijstje! 8:00 sprong ik naast mijn bed en ging ik weer sporten. Tijd om mijn armen te trainen vandaag en ik denk dat ik morgen zelf spierpijn heb bij het optillen van een veertje #lekkeroverdrijvenweer. Ik pakte mijn koffer in omdat ik daar de komende dagen geen tijd voor heb. 12 kilo mag mee, ik denk dat het makkelijk is gelukt, ik heb goed gepland (qua outfits). Het echte wegen doe ik vlak voordat ik wegga. Ik deed wat echte zakenvrouw dingen, telefoontjes, e-mails en brainstormen voor mijn startup-plan. Ook fietste ik naar de bieb om netjes mijn boekjes weer terug te brengen en kocht ik wat dingetjes voor de vakantie. Ik maakte de badkamer schoon en ruimde mijn kamer op. Samen met mam streek ik eindelijk het Sziget-logo wat ik heb gekregen op mijn witte t-shirt, joepie! En er kwamen vandaag mensen mijn oude bed en een boek die ik verkocht heb via Marktplaats ophalen. Pfieuw, dat was productief. Ik kwam erachter dat een to-do lijstje fijn is en het afstrepen van dingen erop nog fijner. Misschien houd ik het er wel in.

Dinsdag
Vandaag werkte ik al vroeg, namelijk van 7 tot 11. Eenmaal thuis heb ik gauw mijn tas gepakt en ben ik gauw naar de sportschool gegaan. Hier deed ik weer de virtual boxing groepsles. Wat een fijne les is dat, lekker al je energie eruit slaan! Thuis had ik nog weinig tijd, want van 5 tot 8 moest ik weer werken. Ja, twee keer op een dag is toch een beetje veel misschien. Daarna ging ik weer met de trein naar Harderwijk, to the bf. Ik maakte gebruik van een meereiskaartje die ik van de NS thuisgestuurd had gekregen (als het goed is iedereen). Dat was wel een beetje gek, want dan moet je dus aan vreemden gaan vragen of je mee mag reizen met hen (ik was namelijk alleen en dan werkt de meereiskorting niet helemaal). Uiteindelijk ging het allemaal goed door wat vriendelijke mensen, bedankt NS, leuke actie.

Woensdag
Walibi! Mijn vriend en ik stonden al vroeg op om meteen Walibi in te gaan zodra het open ging. Natuurlijk was het al meteen druk. Ook was het een speciale dag want het park was tot 23:00 open en overal waren dj’s! Walibi blijft altijd leuk vind ik. Er waren dit keer twee nieuwe attracties, een achtbaan en een soort ziekenhuis waar je een behandeling kreeg. Die tweede hebben we uiteindelijk niet gedaan, want je moest er alleen in en dat is toch niet zo leuk denk ik dan #afhakers. Maar, de achtbaan was wel gaaf! Uiteindelijk vind ik toch de Goliath de allerleukste, haha. Ohja, ook kwam ik erachter dan mijn hele outfit die dag tweedehands was! Alleen m’n ondergoed (nog) niet #goals. We gingen wel eerder dan de sluiting naar huis,  een beetje raar voor mij, vroeger was dat nooit zo. Daarna hebben we lekker pizza gegeten en eenmaal thuis waren helemaal gebroken. Misschien worden we toch al een beetje oud.

foto

Liefs,
Romee

0 thoughts on “Weekoverzicht #5”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *